Overslaan en naar de inhoud gaan

Communicatie en contact

Communicatie en contact

Datum

Status

Binnenkort

Weg

N42

Hoe informeren we je?

Bij belangrijke mijlpalen informeren we je steeds via verschillende kanalen. Wil je zeker niets missen? Schrijf je in op de digitale nieuwsbrief via de oranje kader aan de rechterkant van deze webpagina.

Om iedereen zo goed mogelijk te informeren, organiseerden we in oktober en november 2022 twee infomarkten. Op woensdag 26 oktober (Oosterzele) en donderdag 17 november (Zottegem) kon je de plannen inkijken en jouw vragen stellen aan het projectteam. In totaal kwamen meer dan 650 geïnteresseerden een kijkje nemen. Was je er niet bij? Bekijk dan de infopanelen hieronder.

Heb je vragen?

Heb je na het lezen van de infopanelen nog vragen? Neem dan de veelgestelde vragen door. Als je vraag daar ook niet tussenstaat, kan je ze stellen via wegen.oostvlaanderen@vlaanderen.be tav dhr. Bernaert

 

Vorige informatieronde

Ook in het verleden zijn er verschillende informatierondes geweest. In de zomer van 2020 verspreidden we een folder in de omgeving van de N42. Die folder kan je hieronder bekijken. Let wel, de info uit de folder is niet meer actueel!