Overslaan en naar de inhoud gaan

Documenten

Documenten

Datum

Status

Gestart

Weg

N6

Documenten

Hieronder kan u documenten bekijken of lezen over de herinrichting van de Bergensesteenweg zoals bewonersbrieven, opnames van online informatiemomenten, presentaties of edities van de informatiekrant over de werken, de Steenwegwijzer.

Informatiekrant Steenwegwijzer

Online informatiemomenten

Dit is een opname van het online informatiemoment van 23 september 2020. Tijdens dat infomoment werd de herinrichting van de Bergensesteenweg kort toegelicht, alsook de fasering en het 3D-infoloket waar de gemeente Sint-Pieters-Leeuw in investeerde. Bekijk de opname hierboven.

Bereikbaarheidsfiches en posters

Handelaars, maar ook leveranciers of klanten van betrokken handelszaken in de werfzone, zullen tijdens de werken impact ondervinden. Te voet geraak je altijd waar je moet zijn, maar met de wagen of vrachtwagen zal dat niet altijd even makkelijk lukken. We maakten daarom  een poster die je als handelaar in je zaak kan ophangen om klanten te informeren én een digitale bereikbaarheidsfiche om onder leveranciers te verspreiden. Ben je een handelaar langs de Bergensesteenweg en ligt je handelszaak in de hierboven besproken werfzones? Download het beschikbare materiaal hieronder.