Overslaan en naar de inhoud gaan

Andere projecten in de omgeving

Andere projecten in de omgeving

Status

In Studie

Weg

N19

Plannen voor projecten in omgeving van Rotselaar

De herinrichting van de Aarschotsesteenweg (N19) is een van de drie toekomstige herinrichtingsprojecten van het Agentschap Wegen en Verkeer in de omgeving van Rotselaar. Na de herinrichting van de Steenweg op Holsbeek (N229) voorziet Wegen en Verkeer de herinrichting van de Aarschotsesteenweg (N19). Na afronding van het project op de Aarschotsesteenweg zal het herinrichtingsproject van de Stationsstraat en de Provinciebaan (N229) worden uitgevoerd. 

Op het huidige investeringsprogramma zijn er zowel voor de herinrichting van de Aarschotsesteenweg (N19) als voor de herinrichting van de Stationsstraat en de Provinciebaan (N229) nog geen kredieten gebudgetteerd. Wegen en Verkeer kan op dit moment dan ook nog geen concrete termijnen plakken op de uitvoeringsperiode van beide herinrichtingsprojecten. Zodra daar meer info over beschikbaar is, leest u dat op deze webpagina. Wat wel vaststaat, is dat eerst de Steenweg op Holsbeek aangepakt wordt (volgens de huidige planning vanaf de zomer van 2024), nadien de herinrichting van de Aarschotsesteenweg (N19), in twee fasen, volgt en ten slotte de Stationsstraat en de Provinciebaan (N229) door het centrum van Rotselaar volledig heringericht wordt.

Tip: Klik op de dubbele pijl rechtsboven om de kaart of foto volledig en groter te zien.

Overzicht projecten Rotselaar (korte termijn)

Er zijn op kortere termijn ook al veel werven gepland in Rotselaar en de ruimere omgeving van de Aarschotsesteenweg (N19). In samenwerking met de gemeente Rotselaar, de nutsmaatschappijen, Infrabel en omliggende gemeenten, stemt het Agentschap Wegen en Verkeer de eigen projecten zo goed mogelijk af op de werken van onze partners. De lopende werven vanaf deze zomer 2023 (zoals de heraanleg van het dubbelrichtingsfietspad op de Aarschotsesteenweg) en ook de hierboven omschreven toekomstige werven die in de ruimere omgeving gepland staan, zijn op deze pagina voor u in kaart gebracht.