Overslaan en naar de inhoud gaan

Overzicht projecten omgeving Rotselaar

Overzicht projecten omgeving Rotselaar

Algemeen Overzicht

Status

Binnenkort

Weg

N19
N229
N21

Wat en waarom?

Afstemmen van vele wegenwerken vraagt geduld en flexibiliteit van iedereen

Er zijn momenteel veel werken in uitvoering en er staan er nog op de agenda in Rotselaar en de ruimere omgeving. De gemeente Rotselaar, de omliggende gemeenten, de nutsmaatschappijen, Infrabel en het Agentschap Wegen en Verkeer doen inspanningen om alles zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Naarmate we dichter bij de uitvoeringsdatum komen, zijn er meer details over de hinder en fasering van de projecten beschikbaar en informeren we via onze webpagina's en bewonersbrieven. Doordat de verschillende projecten elkaar opvolgen, zijn er steeds wijzigingen in de planning mogelijk.

Een kort overzicht van de huidige planning en richtdata van Wegen en Verkeer: 

Wanneer de herinrichting van de Aarschotsesteenweg (N19) uitgevoerd wordt, is nog niet bekend. Om dat project uit te kunnen voeren, moet Wegen en Verkeer stukken van privépercelen aankopen. Die grondverwervingen zijn bezig. Wegen en Verkeer heeft daarom voor de zomer van 2023 de klinkers van het dubbelrichtingsfietspad vervangen met asfalt, om het comfort en de veiligheid voor fietsers op korte termijn verbeteren.

De onderstaande kaart geeft een overzicht van de werken die opstarten tussen juni 2023 en 2026

Klik op de iconen en zoom in op de kaart via de scrollknop op de computermuis. Op de kaart zijn grotere riolerings- en wegenwerken mee opgenomen vanuit verschillende gemeenten waarbij de werken opstarten in de periode tussen juni 2023 en 2026. Momenteel geeft de kaart naast de werken van Wegen en Verkeer nog info weer vanuit de gemeenten: Haacht, Leuven en Rotselaar.  Ook met de gemeenten Aarschot, Keerbergen en Tremelo zijn we in overleg om deze kaart verder aan te vullen als grotere werven zich aanbieden binnen deze periode. We linken hierbij steeds door naar bestaande info op de gemeentelijke websites zelf.

Link naar andere infosites

Werken gemeente Haacht:

Werken stad Leuven:

Werken gemeente Rotselaar

Werken Infrabel: