Overslaan en naar de inhoud gaan

Documenten

Documenten

Status

In Studie

Plaats

Weg

N9k

Documenten over het project

Info- en dialoogmarkt in 2022

Op woensdag 29 juni 2022 werd een info- en dialoogmarkt georganiseerd. De informatie die toen getoond werd, is hieronder terug te vinden. Enkele algemene vragen werden ook in een verslag gegoten. De informatiekrant, die voor de info- en dialoogmarkt in heel Asse werd verspreid, leest u hieronder.

Informatieavond in 2019

Op 25 september 2019 hield het Agentschap Wegen en Verkeer samen met het gemeentebestuur van Asse een informatieavond over de plannen voor de Rondweg. Op deze infoavond werden omwonenden en geïnteresseerden geïnformeerd over de stand van zaken van het dossier en het vervolg. Een aantal experten waren aanwezig om vragen te beantwoorden en suggesties van omwonenden mee te nemen. De infopanelen die als illustratiemateriaal gebruikt werden op de infoavond zijn onderaan deze pagina terug te vinden. Het zijn voorontwerpplannen, dus ze zijn nog niet definitief, maar ze geven al een realistisch beeld van hoe het er ongeveer uit zal zien.

Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan

In 2016 keurde de provincie Vlaams-Brabant het Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (PRUP) goed. In dat plan werd de reserveringsstrook voor de rondweg ook duidelijk afgebakend. Het PRUP kan u hieronder bekijken. Vanaf pagina 51 leest u meer over de rondweg.