Provincialeweg (N17) in Sint-Amands 24 uur dicht voor herstellingen wegdek

Van vrijdagavond 18 januari (20u) tot en met zaterdagavond 19 januari (20u) voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) onderhoudswerken uit op de Provincialeweg (N17) in Sint-Amands. Over een afstand van ongeveer een kilometer wordt de bovenste laag asfalt van het wegdek vernieuwd. Tijdens de werken is de N17 afgesloten in beide richtingen en volgt het verkeer een lokale omleiding. 
 

Onderhoud wegdek N17

Het wegdek van de Provincialeweg is op verschillende plaatsen versleten en aan vernieuwing toe. Op het stuk wegdek dat momenteel het slechtst ligt, zal het Agentschap Wegen en Verkeer in afwachting van een grondige heraanleg alvast voorlopige herstellingen uitvoeren. De werfzone bevindt zich tussen de kruispunten met de Oude Heirbaan en de Maalderstraat. De werken beginnen op vrijdagavond 18 januari (20u) en zullen 24 uur later klaar zijn.
 

Lokale omleiding

Tijdens de werken is de Provincialeweg in beide richtingen afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Er wordt een plaatselijke omleiding ingesteld via de Oude Heirbaan, Keten/Dorekensstraat en Fok.
 

Weersgevoelig

Opgelet, asfaltwerken zijn steeds erg weergevoelig. Bij regenweer en/of koude temperaturen kan de huidige planning nog wijzigen. De meest recente info is steeds terug te vinden op www.wegenenverkeer.be/sint-amands.