Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe asfaltlaag op Reigerlostraat (N370) op twee locaties: werken vanaf 13 mei

Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt het wegdek van de Reigerlostraat (N370) in Beernem, op twee locaties. Over een afstand van telkens 500 meter wordt het wegdek vernieuwd. De aannemer werkt van 13 tot en met 24 mei. Het verkeer vanop de E40 richting Wingene en verkeer vanuit Beernem richting Wingene rijdt om via de afrit Oostkamp, de N50 en de N370.

Vernieuwde Reigerlostraat

Het wegdek van de Reigerlostraat in Beernem wordt vernieuwd. Op twee locaties wordt het asfalt er vernieuwd. De aannemer werkt eerst in fase 1 richting Beernem, tussen de Heirweg en Sint-Amandus. In fase 2 werkt hij richting Wingene tussen Blommeke en Sint-Amandus. Met deze aanpassingen verplaatst gemotoriseerd verkeer zich vlotter tussen Wingene en Beernem.

Werken vanaf 13 mei

De werken starten op maandag 13 mei en duren, als alles vlot verloopt, tot en met vrijdag 24 mei 2024. Deze werken zijn wel weersafhankelijk: als het slecht weer is, kan de timing van de werken nog opschuiven.

Hinder voor verkeer

Tijdens de werken is er geen hinder voor fietsers of voetgangers. Zij kunnen zich vlot voorbij de werfzone verplaatsen. Voor autoverkeer richting Beernem is er ook geen hinder: zij rijden voorbij de werfzone. Verkeer richting Wingene, vanuit Beernem en vanop de E40, rijdt wel om. 

Zij rijden via de E40 en nemen de afrit in Oostkamp (nr. 9 op E40) en rijden verder tot het centrum van Wingene via de Siemensrotonde, de Kortrijksestraat (N50), Brugsesteenweg (N50), Wingensesteenweg (N370) en de Hillesteenweg (N370).

Meer weten?

Surf naar wegenenverkeer.be/beernem voor meer informatie.