Onderhoudswerken Zandstraat (N425) in Ronse starten op 10 december

Op maandag 10 december start het Agentschap Wegen en Verkeer met structureel onderhoud van de Zandstraat (N425) in Ronse. De aannemer vernieuwt het asfalt tussen Hoogbergstraat en het kruispunt van de Zandstraat met de Berchemsesteenweg (N36). Het verkeer van de N60 richting Kluisbergen kan langs de werfzone rijden, het verkeer van de van Kluisbergen (N36) richting de N60 rijdt om via Ronse. De werken duren één week maar zijn sterk weersafhankelijk.

Wat doen we?

De aannemer vernieuwt het wegdek van de Zandstraat tussen het kruispunt met de Hoogbergstraat en het kruispunt met de Berchemsesteenweg (N36). Er komt een nieuwe toplaag in asfalt en op sommige plaatsen wordt de onderlaag vernieuwd. De werken starten op maandag 10 december en duren tot vrijdag 14 december.

Verkeerssituatie

Het verkeer dat van de N60 in de richting van de Berchemsesteenweg (N36) wil, kan doorrijden. Het verkeer van de Berchemsesteenweg (N36) naar de N60 rijdt omleiding via de Zonnestraat en de Kruisstraat. Ook de fietsers rijden in de beide richtingen om via Hotondstraat, Scherpenberg, Noordstraat, Fiertelmeers, Groeneweg en de Kruisstraat (N60b).