Nachtelijke herstellingen aan wegdek R1 in Antwerpen en tijdens weekend op R2

Tijdens de nachten van donderdag 13 en vrijdag 14 februari voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) wegdekherstellingen uit op twee locaties van de Antwerpse Ring (R1). Komend weekend wordt er plaatselijk ook gewerkt aan het wegdek van de Grote Ring rond Antwerpen (R2), tussen de Beveren- en de Tijsmanstunnel. Ter hoogte van de werfzones kan het verkeer passeren over een verminderd aantal rijstroken of moet het een omleiding volgen.

 

13/02: herstelling wegdek R1 aan Bolivartunnel
In de nacht van donderdag 13 op vrijdag 14 februari (21u - 5u) wordt er gewerkt op de aansluiting van de Bolivartunnel naar de R1. De Bolivartunnel wordt hiervoor afgesloten langs de kant komende van het stadscentrum. Het verkeer naar de R1 wordt bovengronds omgeleid.
 
14/02: herstelling wegdek R1 aan knooppunt Antwerpen-Oost
In de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 februari (21u - 5u) wordt er gewerkt op de R1 aan het knooppunt Antwerpen-Oost. De werfzone situeert zich in de bocht van de R1, komende van Gent, naar de E313. Het verkeer kan er passeren over twee rijstroken. De oprit naar de E313 van de Noordersingel (R10) wordt afgesloten. Verkeer voor de oprit wordt omgeleid naar het complex Borgerhout.
 
14/02 – 17/02: herstelling wegdek R2 tussen Beveren- en Tijsmanstunnel
Tijdens het weekend, van vrijdagavond 14 februari (21u) tot maandagochtend 17 februari (05), wordt er gewerkt op de R2 tussen de Beverentunnel en de Frans Tijsmanstunnel in de richting van Gent. Het verkeer moet er over één rijstrook passeren tegen verlaagde snelheid.

Weersgevoelig
Deze werken zijn weersgevoelig. Bij regenweer en/of koude temperaturen kan de huidige planning nog wijzigen.