Overslaan en naar de inhoud gaan

Actuele hinder

Actuele hinder

Datum

Status

Beëindigd

Weg

R25

Verkeerssituatie vanaf 3 augustus na het bouwverlof 

Fietsomleiding via jaagpad langs Demer

Fietsers volgen in beide richtingen een omleiding via het jaagpad langs de Demer. De tijdelijke verkeerslichten met drukknop aan het kruispunt van de Betekomsesteenweg met de Nijverheidslaan blijven al zeker tot het einde van de werken staan. Zo kunnen fietsers veilig de drukke Nijverheidslaan oversteken. Fietsers komende uit de Meetshovenstraat, het weggetje naast ’t Wit Toreke, kunnen over de parking van ’t Wit Toreke fietsen en gebruik maken van de pas aangelegde fietspaden op de Ter Heidelaan.

Tip: Klik op de dubbele pijl rechtsboven om de kaart groter te bekijken

Openbaar vervoer De Lijn:

De snelste weg van punt a naar punt b tijdens wegenwerken? De Vlaamse Vervoermaatschappij De Lijn vraagt om gebruik te maken van haar diensten aangeboden via www.delijn.be, omdat hier de meest actuele info meegegeven wordt.

Maak een profiel aan en schrijf je in voor een nieuwsbrief op maat voor jouw route of installeer de app van De Lijn via Google Play of de App Store op je smartphone.

Omleidingen doorgaand verkeer en zwaar vervoer

Tijdens de laatste fase van de werken aan de Ter Heidelaan werkt Wegen en Verkeer van aan de rotonde tot net voorbij het kruispunt met de Betekomsesteenweg. Van 3 augustus tot midden december wordt de rotonde daarom volledig afgesloten voor het verkeer. Het autoverkeer tussen Betekom en Aarschot volgt een omleiding via de Gelroodsesteenweg, de Begijnendijksesteenweg en de Leuvensesteenweg (N19). Vrachtwagens (+ 3,5 ton) worden omgeleid via Werchter en de Provinciebaan (N229) in Rotselaar om zo ook op de Leuvensesteenweg richting Aarschot uit te komen.

Tip: Klik op de dubbele pijl rechtsboven om de kaart groter te bekijken