Overslaan en naar de inhoud gaan

Actuele hinder

Actuele hinder

Datum

Status

Gestart

Weg

N46

Hinder tijdens fase 2C (januari-mei 2022)

Van 10 januari tot mei 2022 werken we tijdens fase 2C verder op de Provinciebaan vanaf het kruispunt met de Pandelaarstraat tot en met het huisnummer 152.

Op het tabblad 'Timing en fasering' vindt u de timing van elke fase.

Hinder voor fietsers

  • Fietsers volgen een omleiding via de Boerestraat, Alkeveld, de Steenbekestraat, Pandelaarstraat, Puttestraat en Opstalstraat.
  • Fietsers komende van Aalst en Herzele richting Zwalm worden omgeleid via de fietssnelweg F419 Oudenaarde-Zottegem.

IN KAART: OMLEIDINGEN FIETSERS

Klik op de kaart om ze te vergroten.

Hinder voor autoverkeer

Bestemmingsverkeer in de Provinciebaan tussen de Elenestraat en de Opstalstraat blijft mogelijk. Plaatselijk en doorgaand verkeer volgen een omleiding.

  • Plaatselijk autoverkeer richting de Europaweg en Herzele volgt een omleiding via de Beugelstraat, Sint-Andriessteenweg, Meerlaan, Erwetegemstraat, Tweekerkenstraat en Langestraat (N454).
  • Plaatselijk autoverkeer richting Zwalm volgt een omleiding via de Boerestraat, Kalle, Rooigemstraat, Gootje, Houte, Sonseindestraat en Opstalstraat.
  • Doorgaand verkeer richting Oudenaarde en Zwalm volgt een omleiding via de Europaweg (N42), de Houtemstraat (N415) en rijdt zo verder op de N415 naar de Latemdreef (N46) om er richting Oudenaarde te rijden of er de Noordlaan (N415) richting Zwalm te nemen. 
  • Doorgaand verkeer richting Zottegem of Aalst volgt deze omleiding in omgekeerde richting. 
  • Zwaar verkeer (+3,5 ton) blijft de omleiding volgen via de N42, E40, de E17 en de N60. Tijdens de volledige duur van de werken is er een tonnagebeperking van toepassing op de Provinciebaan vanaf het kruispunt met de Europaweg (N42) tot aan het kruispunt met de Elenestraat.

De omleidingen voor plaatselijk en doorgaand verkeer tijdens deze fase zijn dezelfde als tijdens de vorige fases.

IN KAART: OMLEIDINGEN AUTOVERKEER

Klik op de kaart om ze te vergroten.