Overslaan en naar de inhoud gaan

Actuele hinder

Actuele hinder

Datum

Status

Gestart

Weg

N46

Actuele hinder

Van 13 september tot eind dit jaar werken we op de Provinciebaan vanaf het kruispunt met de Elenestraat tot en met het kruispunt aan de Pandelaarstraat. 

Wie met de fiets naar Erpe-Mere of Herzele wil, volgt een omleiding via de Lippenseweg, Lippenhovestraat, Rijkbos en de Europaweg. Fietsers van Aalst naar Balegem rijden om via de N46- fietssnelweg naast de spoorweg Elene en de Boerestraat. Van Balegem richting Oudenaarde en omgekeerd rijdt u via de Boerestraat, Alkeveld en Steenbekestraat.

 

Omleidingskaart - N46 Elene - fietsverkeer fase 2

Autoverkeer richting Zwalm of Oudenaarde volgt een omleiding via de Europaweg (N42), de Houtemstraat en rijdt zo verder op de N415 naar de Latemdreef (N46) om er richting Oudenaarde te rijden of er de Noordlaan richting Zwalm te nemen. 

Richting Zottegem of Aalst volgt u deze omleiding in omgekeerde richting. 

 

Omleidingskaart - N46 Elene - Fase 2 doorgaand verkeer

Zwaar verkeer (+3,5 ton) blijft de omleiding volgen via de N42, E40, de E17 en de N60. Tijdens de volledige duur van de werken is er een tonnagebeperking van toepassing op de Provinciebaan vanaf het kruispunt met de Europaweg (N42) tot aan het kruispunt met de Elenestraat.