Spoedherstelling op E34 in Assenede vanaf 1 oktober 2019

Vanaf vandaag, 1 oktober rijdt het verkeer op de E34/N49 in Assenede plaatselijk over één rijstrook. Net voorbij het kruispunt met de Stoepestraat (N448) in Assenede gaat het Agentschap Wegen en Verkeer vanaf donderdag 3 oktober met spoed aan de slag voor een betonherstelling. De werken duren ongeveer één week. Deze planning kan nog wijzigen door de weersomstandigheden.

 

Spoedherstelling
Net voor bij het kruispunt met de Stoepestraat (N448) is er een stuk beton dringend aan herstelling toe. De aannemer vervangt een deel van het beton en neemt hiervoor plaatselijk de rechterrijstrook in. Voor de veiligheid is de rijstrook afgesloten en rijdt het verkeer over één rijstrook. De werken starten op donderdag. Als de herstelling afgerond is, heeft het beton nog enkele dagen nodig om uit te harden. Op dat moment zal er geen activiteit zijn in de werfzone, maar kan de weg nog niet opengesteld worden. In de loop van volgende week zou alles klaar moeten zijn. De timing is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Verkeerssituatie
Het verkeer op de E34/N49 richting de kust rijdt langs de werfzone over één rijstrook.  Het verkeer richting Antwerpen ondervindt geen hinder.