Overslaan en naar de inhoud gaan

Geplande werven

Geplande werven

Status

Gestart

Provincie

Plaats

Weg

R2
A12
N101
N180
N70

11. Verlenging afrit Waaslandhaven-Noord (11) op R2 richting Beveren

De afrit van het complex Waaslandhaven-Noord (11) op de R2 richting Beveren zal verlengd worden tot aan het tolplein om het aantal weefbewegingen te beperken. Verkeer komende van het tolplein zal niet meer eerst moeten invoegen op 2 rijstroken om daarna meteen weer uit te voegen naar de afrit Waaslandhaven-Noord. De uitvoering is nog niet concreet gepland. Meer info volgt later.

12. Herstelling wegdek op verkeerswisselaar R2/A12

Plaatsen van nieuwe asfaltverharding en markeringen op verschillende plaatsen op de verkeerswisselaar R2 / A12. De werken zijn nog niet concreet ingepland. Meer info volgt later.

13. Tijsmanstunnel (R2): diverse onderhoudswerken

In het najaar van 2022 zal AWV de vluchtdeuren in de Tijsmanstunnel vervangen. Deze werken plannen we voornamelijk 's nachts. Verder is er ook een onderhoud gepland aan de brandleiding. Daarvan is de timing nog onbekend.

Meer info werken vluchtdeuren

14. Beverentunnel (R2): totaalrenovatie

Een totaalrenovatie van de Beverentunnel dringt zich op. Als het mogelijk is om de renovatie tegelijk met de Oosterweelwerken uit te voeren, dan zal dit wellicht gebeuren in 2023-2024. Als dit niet kan in combinatie met de Oosterweelwerken, dan verschuift de totaalrenovatie op naar 2030. Onderhoud van het wegdek is voorzien vanaf eind april 2022.

Meer info

Overzicht haven