Overslaan en naar de inhoud gaan

Wegenwerken in Antwerps havengebied

Wegenwerken in Antwerps havengebied

Algemeen Overzicht

Datum

Status

Gestart

Provincie

Plaats

Weg

R2
A12
N101
N180
N70

Wat en waarom?

Ingrepen op belangrijke verkeersaders in de Antwerpse havenregio

Elk jaar plant het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) een aantal grotere en kleinere ingrepen op belangrijke verkeersaders in de Antwerpse havenregio. Daarnaast voeren ook andere wegbeheerders wegenwerken uit in de haven, zoals Lantis, de bouwheer van de Oosterweelverbinding en Port of Antwerp-Bruges. Op de onderstaande kaart vindt u een overzicht van de geplande werken.

Overzicht wegenwerken havengebied update januari 2024

Disclaimer: deze kaart geeft een overzicht van de lopende en geplande wegenwerken in het Antwerpse havengebied. Stand van zaken: januari 2024.

Timing en impact?

Werven op elkaar afgestemd om hinder te beperken

Bij de planning en fasering van de werken wordt alles in het werk gesteld om de hinder voor de weggebruikers zoveel mogelijk te beperken en de bereikbaarheid van de bedrijven in de haven maximaal te garanderen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende lopende projecten en aankomende projecten waar we nu een concreet zicht op hebben. Via de overzichtspagina's in de rechterkolom kan u doorklikken naar de aparte projectpagina's van de verschillende werven om meer informatie te lezen over de timing van de werken en de verkeersmaatregelen.