Overslaan en naar de inhoud gaan

Structureel Onderhoud op de R32

Actuele hinder

Actuele hinder

Datum

Plaats

Weg

R32

In de tweede fase bevindt de werfzone zich ter hoogte van het kruispunt met de Beversesteenweg. 
De werken starten op maandag 22 februari en duren vermoedelijk tot eind april. 
Gedurende de volledige duur van de werken rijdt het verkeer op de R32 op 2 x 1 rijstrook, het verkeer wordt dus per rijrichting op 1 rijstrook gebracht.
De driekleurige lichten aan het kruispunt met de Beversesteenweg worden buiten werking gezet.

Fase 2a kruispunt Beverensesteenweg kant Roeselare

Tijdens deze fase is er geen inrijdend verkeer in de Beversesteenweg kant Roeselare mogelijk. Inrijden in de Beverensestraat kant Ardooie zal enkel mogelijk zijn voor rechtsafslaand verkeer, dus komende van de E403. Uitrijdend verkeer uit de Beverensestraat kant Ardooie en de Beverensesteenweg kant Roeselare is enkel mogelijk naar rechts. Linksafslaande bewegingen worden niet toegestaan.

Omleiding:

  • Verkeer op de R32 dat wil afslaan naar de Beverensesteenweg kant Roeselare moet omrijden via de Onledegoedstraat, Wagenbrugstraat, Ventweg Zuid. Hiervoor wordt éénrichtingsverkeer ingevoerd in de Ventweg zuid.
    Het verkeer komende uit de Beversesteenweg kan nog steeds rechts afslaan richting E403 via een gemaakte bypass ter hoogte van de Kruisboommolenstraat.
Omleidingskaartje 2a R32 Ardooie-Roeselare
  • Verkeer op de R32 dat links wil afslaan in de Beverensestraat moet de omleiding volgen via de E403 complex Lichtervelde. Deze dezelfde omleiding moet gevolgd worden voor verkeer komende uit de Beversesteenweg kant Roeselare dat links wil afslaan.  Verkeer komende uit de Beverensestraat kant Ardooie dat links wil afslaan richting E403 moet aan de ovonde R32/N32 gaan draaien.
Omleidingskaartje 2a bis R32 Ardooie-Roeselare
Fase 2b Kruispunt Beversesteenweg tijdens heraanleg kant Ardooie

Tijdens de tweede deelfase is er geen inrijdend verkeer in de Beverensestraat kant Ardooie mogelijk. Uitrijdend verkeer uit de Beverensestraat kant Ardooie is niet mogelijk. Inrijden in de Beverensesteenweg kant Roeselare zal enkel mogelijk zijn voor rechtsafslaand verkeer.
Uitrijdend verkeer uit de Beverensesteenweg kant Roeselare is enkel mogelijk naar rechts. Linksafslaande bewegingen worden niet toegestaan.

Omleiding:

  • Wegrijden uit de Beverensestraat via ventweg Noord, Heirweg, Oude Heirweg, E403
  • Inrijden in Beverensestraat via Sprietstraat - Beverensestraat (in de Sprietstraat zal éénrichtingsverkeer ingevoerd worden)
Omleidingskaartje 2b R32 Ardooie-Roeselare
  • De omleiding voor de linksafslaande beweging komende uit de Beverensesteenweg kant Roeselare verloopt opnieuw via de E403 complex Lichtervelde.
    De omleiding voor de linksafslaande beweging op de R32 richting Beverensesteenweg verloopt opnieuw via de ovonde.

 

Omleidingskaartje 2b bis R32 Ardooie-Roeselare
Omleiding fietsers

Tijdens fase 2 zal er een  fietsersomleiding voorzien worden via de Beversesteenweg – Gapaardstraat - Hooistraat – Izegemseaardeweg en omgekeerd:

Fietsersomleiding fase 2 R32 Ardooie-Roeselare