Overslaan en naar de inhoud gaan

Op- en afritten E40 in Landen nog tot donderdag 7 september afgesloten

Op- en afritten E40 in Landen nog tot donderdag 7 september afgesloten

Afgelopen dinsdag startte een aannemer in opdracht van Wegen en Verkeer met het asfalteren van alle op- en afritten van en naar de E40 in Landen (complex nr. 28). Door de ongunstige weersomstandigheden zullen die werken twee dagen langer duren dan eerst gepland. Vanaf donderdag 7 september gaan alle op- en afritten opnieuw open voor verkeer.

Twee dagen langer asfalteringswerken

Sinds dinsdag 29 augustus zijn alle op- en afritten naar de E40 in Landen afgesloten vanwege asfalteringswerken. Die werken zullen door de slechtere weersomstandigheden twee dagen langer duren dan eerst gepland. Vanaf donderdagmorgen 7 september is in principe alle hinder van de baan en gaan alle op- en afritten opnieuw open.

Afwerking bermen

Nog tot midden september zal de aannemer ook de bermen langs de nieuwe fietspaden afwerken. Om die werken uit te kunnen voeren, zal er buiten de spitsuren (enkel tussen 9u ‘s morgens en 15u in de namiddag) met tijdelijke verkeerslichten gewerkt worden op de N80. Verkeer kan beurtelings de zone waarin er gewerkt wordt voorbijrijden.  

Carpoolparking afgesloten tot midden september

Sinds 7 augustus is de carpoolparking van Walshoutem door de werken afgesloten. Wegen en Verkeer werkt aan de uitbreiding en betere ontsluiting van deze parking. Carpoolers worden doorverwezen naar de carpoolparking van Hoegaarden. Als de werken volgens planning verlopen, gaat de parking van Walshoutem ook midden september opnieuw open.

Lees hier meer over de werken en de actuele hinder.