Overslaan en naar de inhoud gaan

Nachtelijke asfaltwerken op Kattenbos/Kerkhovensesteenweg in Lommel

Nachtelijke asfaltwerken op Kattenbos/Kerkhovensesteenweg in Lommel

Het Agentschap Wegen en Verkeer werkt op vrijdag 3 november 2023, tussen 19.30 uur ‘s avonds en 7.30 uur ‘s morgens, aan een plaatselijke asfaltvernieuwing van de Kerkhovensesteenweg/Kattenbos in Lommel. De werfzone tussen de Oude Diestersebaan en Vriesput wordt afgesloten. Verkeer volgt een omleiding via Pelt en Hechtel-Eksel.
 

Nieuw asfalt tussen Oude Diestersebaan en Vriesput

Na de frees- en voorbereidende werken, krijgt de rijweg in verschillende zones en in beide rijrichtingen een nieuwe asfalttoplaag. Het gaat om scheuren in het wegdek en gerafelde asfaltplekken die weggewerkt worden. De nieuwe asfaltlaag zal het rijcomfort en de verkeersveiligheid verbeteren.
 

Minderhinder-maatregelen: afgesloten werfzone, omleidingen

De werfzone wordt tijdens de werkuren volledig afgesloten. Verkeer volgt in beide rijrichtingen een omleiding via de Pijnvenstraat, Kiefhoekstraat, Eindhovensebaan/Napoleonlaan (N715), Ringlaan (N71) en Stationsstraat. De toegang naar de zijstraten in de werfzone wordt eveneens onderbroken. Busreizigers raadplegen best vooraf de aangepaste dienstregeling.

 

Weersgevoelig

Opgelet: asfalt- en wegenwerken zijn erg weersgevoelig. Bij ongunstige weersvoorspellingen kan de huidige planning nog wijzigen. 

 

Alle info over dit project