Overslaan en naar de inhoud gaan

Nachtelijke asfaltwerken op Kattenbos/Kerkhovensesteenweg

Nachtelijke asfaltwerken op Kattenbos/Kerkhovensesteenweg

Algemeen Overzicht

Datum

Status

Beëindigd

Provincie

Plaats

Weg

N746

Wat en waarom?

Plaatselijke asfaltvernieuwing tussen Oude Diestersebaan en Vriesput

De rijweg tussen de Oude Diestersebaan en Vriesput krijgt in verschillende zones en in beide rijrichtingen een nieuwe asfalttoplaag. Het gaat om scheuren in het wegdek en gerafelde asfaltplekken die weggewerkt worden. De nieuwe asfaltlaag zal het rijcomfort en de verkeersveiligheid verbeteren.

Timing en impact?

Timing van de werken

De werken worden op vrijdagnacht 3 november tussen 19.30 uur ‘s avonds en 7.30 uur ‘s morgens uitgevoerd.

Opgelet: asfalt- en wegenwerken zijn weersgevoelig. De planning kan steeds wijzigen.

Welke hinder kan u verwachten?

Tijdens de werken gelden er tijdelijke minderhinder-maatregelen. Zo kan de aannemer veilig werken en beperken we de hinder voor de weggebruiker.

  • Voetgangers en fietsers ondervinden geen hinder.
  • De werfzone wordt tijdens de werkuren volledig afgesloten. Verkeer volgt dan in beide rijrichtingen een omleiding via de Pijnvenstraat, Kiefhoekstraat, Eindhovensebaan/Napoleonlaan (N715), Ringlaan (N71) en Stationsstraat. De toegang naar de zijstraten in de werfzone wordt onderbroken.
  • De werken hebben mogelijk ook een invloed op de dienstregeling van De Lijn. Plan uw route op delijn.be/routeplanner of check de affiches aan de bushaltes.

 

Bereikbaarheid van uw woning/handelszaak

  • Bestemmingen in de werfzone zijn onbereikbaar met gemotoriseerde voertuigen. Bewoners en bezoekers, die zich moeten verplaatsen tijdens de asfalteringswerken, parkeren hun voertuig best tijdig buiten de werfzone.
  • De keerzijde van nachtwerk is dat omwonenden geluidshinder kunnen ondervinden van de werken. De meeste geluidshinder zal veroorzaakt worden door de freesmachines die het oude asfalt verwijderen, en de aan- en afrijdende vrachtwagens.

Vragen? Contacteer ons

Contact
Wegen en Verkeer Limburg
Telefoon
011 74 23 00

Contactformulier