Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken Hoppinpunt Trichterweg

Werken Hoppinpunt Trichterweg

Algemeen Overzicht

Datum

Status

Beƫindigd

Provincie

Plaats

Weg

N77

Wat en waarom?

Toegankelijkheid aan Hoppinpunt Bessemer

Beide bushaltes aan het Hoppinpunt tussen de Bessen- en Gijzenveldstraat worden in deze laatste fase nog voorzien van blindegeleidetegels en een verhoogde borduur. Zo kan iedereen vlot de bus op- en afstappen en zijn de bushaltes op de Trichterweg conform de richtlijnen rond veiligheid, toegankelijkheid en comfort. De Hoppinzuil met informatie over andere beschikbare vervoersmodaliteiten werd reeds eerder geplaatst.

Centraal in deze nieuwe mobiliteitsvisie staat combimobiliteit, m.a.w. verschillende vervoermiddelen combineren om uw bestemming te bereiken. Denk aan de trein, tram, bus, een deelfiets of deelwagen. Maar ook wandelen en uw eigen fiets gebruiken horen erbij. Het uitgangspunt is dat scholen, ziekenhuizen, bedrijventerreinen, sport-, cultuur- en winkelcentra vlot bereikbaar zijn voor iedereen. Meer weten? Neem een kijkje op hoppin.be.

Timing en impact?

Timing van de werken

Deze werken worden in de week van 15 januari 2024 uitgevoerd.

Opgelet: asfalt- en wegenwerken zijn weersgevoelig. De planning kan steeds wijzigen.

Welke hinder kan u verwachten?

Tijdens de werken gelden er tijdelijke minderhinder-maatregelen. Zo kan de aannemer veilig werken en beperken we de hinder voor de weggebruiker.

  • Voetgangers en fietsers worden mogelijk rond de werfzone geleid.
  • Doorgaand verkeer blijft beurtelings in beide richtingen mogelijk met tijdelijke verkeerslichten. Vanop de Trichterweg kan verkeer de Kantoorstraat wel indraaien. Uitgaand verkeer begeeft zich naar de Hoogputstraat.
  • De werken hebben mogelijk ook een invloed op de dienstregeling van De Lijn. Plan uw route op delijn.be/routeplanner of check de affiches aan de bushaltes.

Vragen? Contacteer ons

Contact
Wegen en Verkeer Limburg
Telefoon
011 74 23 00

Contactformulier