Overslaan en naar de inhoud gaan

Vervanging brugvoegen Blancefloerlaan N70 over E34

Vervanging brugvoegen Blancefloerlaan N70 over E34

Algemeen Overzicht

Datum

Status

Beƫindigd

Provincie

Plaats

Weg

N70

Wat en waarom?

Nieuwe voegen voor brug N70 over E34

De voegen van de brug over de E34, ter hoogte van de N70 Blancefloerlaan, zijn aan vervanging toe. Zowel in de richting van Zwijndrecht als in de richting van Antwerpen Linkeroever is een herstelling noodzakelijk. Het Agentschap Wegen en Verkeer zal de brugvoegen vervangen, de bovenste laag asfalt op het brugdek richting Zwijndrecht vernieuwen, en enkele meters asfalt richting Antwerpen lokaal herstellen.

De herstelling gebeurt in afwachting van de volledige renovatie van de bruggen die gepland staat voor 2025.

Timing en impact?

Werken vanaf vrijdag 18 maart 2022: beperkte verkeershinder

AWV voert de werken uit gedurende twee weekends. Het eerste weekend is dat van vrijdag 18 maart 2022 (09u00) tot maandag 21 maart 2022 (ten laatste 05u00). We starten met de werken in beide richtingen tegelijk. De linkerrijstrook richting Zwijndrecht wordt afgesloten, alsook de rechterrijstrook en het fiets- en voetpad richting Antwerpen. De rijstroken waar niet gewerkt wordt, blijven open voor doorgaand verkeer. Fietsers leiden we om via het noordelijke dubbelrichtingsfietspad (richting Zwijndrecht).

Het weekend nadien wordt gewerkt van vrijdag 25 maart 2022 (09u00) tot maandag 28 maart 2022 (ten laatste 05u00). De werken zullen gelijkaardig aan die van het eerste weekend verlopen, in de omgekeerde richting. De linkerrijstrook wordt afgesloten voor het onderhoud richting Antwerpen, alsook de rechterrijstrook en het fiets- en voetpad richting Zwijndrecht. Doorgaand verkeer blijft mogelijk en de fietsers leiden we dit keer dan om via het zuidelijke dubbelrichtingsfietspad (richting Antwerpen).

De toegang naar de Park & Ride Linkeroever blijft tijdens beide weekends open voor het verkeer.

Vragen? Contacteer ons

Contact
Wegen en Verkeer Antwerpen
Website