Overslaan en naar de inhoud gaan

Vernieuwing asfaltlaag Mechelbaan

Vernieuwing asfaltlaag Mechelbaan

Algemeen Overzicht

Datum

Status

Beëindigd

Provincie

Plaats

Weg

N15

Van vrijdagavond 18 tot maandagochtend 21 november voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) onderhoudswerken uit aan het wegdek op de Mechelbaan (N15) in Putte. We vernieuwen de asfaltlaag tussen de zijstraten Mechelbaan en Klein Boom. Gedurende de periode van de werken is de Mechelbaan afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer.

Wat en waarom?

Verhoging verkeersveiligheid en rijcomfort op de N15

Het wegdek op de N15 is aan vernieuwing toe. Daarom vernieuwen we de asfaltlaag tussen de zijstraat Mechelbaan en de zijstraat Klein Boom. De werken moeten zorgen voor een verhoging van de verkeersveiligheid, als ook het rijcomfort op de Mechelbaan ten goede komen. De werken vinden plaats van 18 november, 20u00 tot en met 21 november, 05u00.

Timing en impact?

Geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer, omleiding voorzien

Gedurende de periode van de werken kan het gemotoriseerd verkeer niet doorrijden op de Mechelbaan. Er is een omleiding voorzien via de R6 - Berlaarbaan - Mechelbaan - Zoetewei - Lierbaan voor beide rijrichtingen. De bussen van De Lijn volgen dezelfde omleiding. Fietsers en voetgangers kunnen te allen tijde de N15 passeren. 

Asfalteringswerken zijn erg weersgevoelig. Bij regenweer kan de huidige planning nog wijzigen. De meest actuele info is steeds beschikbaar op deze pagina.

Vragen? Contacteer ons

Contact
Wegen en Verkeer Antwerpen

Contactformulier