Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderhoudswerken Krommenelststraat

Onderhoudswerken Krommenelststraat

Algemeen Overzicht

Datum

Status

Beëindigd

Plaats

Weg

N381

Wat en waarom?

Er worden onderhoudswerken uitgevoerd op de Krommenelststraat in Ieper, dit over een afstand van zo’n 900 meter. Tijdens de werkzaamheden zal de toplaag volledig worden vernieuwd en wordt plaatselijk de fundering vervangen.

 

Timing en impact?

Omleiding

Tijdens de werken zal de Krommenelststraat volledig worden afgesloten.

Het verkeer -3,5t dat uit de richting van Vlamertinge komt, zal een omleiding moeten volgen via de Noorderring (N38) , de Poperingseweg (N308), de Oudstrijderslaan (N37), de Rijselseweg (N336), de Kemmelseweg (N331) en de Ruuschaartstraat (N381). Het verkeer dat uit de richting van Dikkebus komt, volgt dezelfde omleiding, maar dan omgekeerd.

Het verkeer +3,5t dat de Krommenelststraat moet nemen komende van Vlamertinge, richting Dikkebus en Heuvelland dient de Noorderring (N38) verder te volgen tot in Poperinge op de Ring (R33) om via deze weg de borden richting Heuvelland verder te volgen. Zwaar verkeer dat van Dikkebus komt en richting Vlamertinge en Noorderring rijdt, zal richting de A19 worden omgeleid via de Kemmelseweg (N331) en de Zuiderring (N37) om zijn route verder te zetten.