Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe veiligheidsstootbanden voor afrit Kraainem in de lus richting Woluwelaan

Nieuwe veiligheidsstootbanden voor afrit Kraainem in de lus richting Woluwelaan

Algemeen Overzicht

Datum

Status

Beëindigd

Plaats

Weg

E40

Wat en waarom?

Vervangen van de bestaande veiligheidsstootbanden in de bocht

Een aannemer vervangt de bestaande betonnen veiligheidsstootbanden met nieuwe prefab veiligheidsstootbanden om de veiligheid op de afrit Kraainem in de bocht naar de Woluwelaan (R22) richting Machelen-Vilvoorde-Brussel te verbeteren.

Timing en impact?

Werken van vrijdagavond 21 op zaterdagochtend 22 oktober: lus richting Woluwelaan afgesloten aan afrit Kraainem (20)

In de nacht van vrijdag 21 oktober op zaterdag 22 oktober 2022 vervangt de aannemer de veiligheidsstootbanden op de afrit Kraainem in de lus/bocht richting Woluwelaan (R22).

Concreet wordt vrijdagavond vanaf 21u de lus naar de Woluwelaan R22 richting Vilvoorde afgesloten voor alle verkeer ter hoogte van de splitsing met de afrit naar Woluwedal/Saint-Luc (R22) richting Brussel. Door de breedte van de werkende voertuigen in de werfzone kan er geen ander verkeer deze lus nog gebruiken. Verkeer dat die nacht de Woluwelaan richting Vilvoorde wil bereiken, neemt aan de splitsing Kraainem/Woluwe de afrit richting Woluwe/St. Luc en maakt een keerbeweging op Woluwedal (R22) ter hoogte van het kruispunt met de Hippokrateslaan om richting Woluwelaan Vilvoorde/Machelen te rijden.