Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe asfaltlaag op kruispunt van Toekomstlaan met Dorpsstraat

Nieuwe asfaltlaag op kruispunt van Toekomstlaan met Dorpsstraat

Algemeen Overzicht

Datum

Status

Beëindigd

Plaats

Weg

N330
N396

Wat en waarom?

Nieuwe asfaltlaag en wegmarkeringen

Op het kruispunt van de Toekomstlaan (N330) met de Dorpsstraat (N396) zal een nieuwe asfaltlaag worden aangelegd, en zullen de wegmarkeringen worden vernieuwd.

Op de Toekomstlaan zal de aannemer, ter hoogte van de middengeleider aan het sportpark, het asfalt ook vernieuwen in beide rijrichtingen.

Timing en impact?

Kruispunt twee weken volledig afgesloten

De asfalteringswerken vinden plaats van dinsdag 19 tot en met vrijdag 29 april. Tijdens de werken wordt het kruispunt van de Dorpsstraat (N396) met de Toekomststraat (N330) volledig afgesloten voor autoverkeer.

Omleiding voor autoverkeer

  • Autoverkeer van de E40 volgt een omleiding via de Veurnekeiweg (N39), de Kinderlaan (N355), de Albert I Laan (N34) en de Leopold II Laan om het centrum van Oostduinkerke te bereiken.
  • Autoverkeer tussen Nieuwpoort en Oostende volgt een omleiding via de Kinderlaan (N355), de Albert I Laan (N34), de Lejeunelaan en de Zeelaan, in beide rijrichtingen.

Klik op de pijl rechtsboven om de omleidingskaart vergroot te bekijken.

Fietsers steeds voorbij kruispunt

Tijdens de asfalteringswerken kunnen fietsers steeds voorbij het kruispunt fietsen. Zij gebruiken het fietspad van de Dorpsstraat en steken de straat over buiten de werfzone.

Gemeenteschool en kinderdagverblijf blijven bereikbaar

De gemeenteschool, op de Dorpsstraat, blijft tijdens de werken steeds bereikbaar met de wagen, vanuit Nieuwpoort via de Nieuwpoortsteenweg.

Het kinderdagverblijf op de Toekomstlaan zal tijdens de werken ook toegankelijk blijven voor plaatselijk verkeer vanuit Wulpen.