Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstelling van betonplaten op Leuvensesteenweg

Herstelling van betonplaten op Leuvensesteenweg

Algemeen Overzicht

Datum

Status

Gestart

Weg

N3

Wat en waarom?

Herstellen van betonplaten

Het Agentschap Wegen en Verkeer herstelt twee betonplaten op de Leuvensesteenweg (N3) in Boutersem, in de rijrichting van Tienen, tegenover huisnummers 397, 399 en 401. Op deze locatie zijn twee betonplaten beschadigd. De platen worden door de aannemer uitgebroken en daarna hersteld.

Timing en impact?

Werken tussen 7 en 19 oktober

De herstellingswerken worden uitgevoerd tussen 7 en 19 oktober. Na de werken zal de signalisatie gedurende 8 werkdagen blijven staan omdat het beton nog enige tijd moet uitharden. De planning van deze werken is onder voorbehoud van het weer en onvoorziene omstandigheden.

Tijdelijke verkeerslichten

Tijdens de werken blijft de Leuvensesteenweg in Boutersem in beide rijrichtingen open maar zal er wel hinder zijn. Deze hinder wordt zo beperkt mogelijk gehouden. Tijdens de werken worden er tijdelijke verkeerslichten geplaatst zodat het verkeer beurtelings langs de werfzone kan rijden.

Inritten beperkt toegankelijk

De betonplaten die hersteld worden liggen ter hoogte van de huisnummer 397, 399 en 401 op de Leuvensesteenweg. De inritten van deze woningen zijn hierdoor minder vlot toegankelijk. De bewoners kunnen tijdens de werken tijdelijk gebruiken maken van de strook tussen hun perceel en het fietspad om hun inrit te bereiken. Wegen en Verkeer vraagt wel dat u aandachtig bent voor de fietsers in deze zone. Zij worden gevraagd om in deze zone van hun fiets af te stappen en te voet, met hun fiets aan de hand, verder langs de werfzone te wandelen.

 

Contacteer ons bij vragen

Contact
Agentschap Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant
Telefoon
016 66 57 50
Website