Overslaan en naar de inhoud gaan

Infosessie 14 december

Infosessie 14 december

Infosessie 14 december

Na de jaarwisseling starten de lang aangekondigde werken op de N70 in Melsele. Op maandag 18 januari beginnen we met de eerste rioleringswerken op de Grote Baan. De werken duren in totaal bijna twee jaar en zullen heel wat hinder met zich meebrengen. AWV en de gemeente hadden de fasering, de aanpak van de werken en de verkeersmaatregelen graag mondeling aan u toegelicht tijdens een infomarkt. Maar de coronacrisis steekt hier jammer genoeg een stokje voor.

Omdat we bewoners en ondernemers toch zo goed mogelijk willen informeren over de start van de werken, organiseren we enkele online infosessies. Hoe dat precies werkt, leest u hieronder.

ONLINE INFOSESSIES OP MAANDAG 14 DECEMBER

Wat?

We lichten de werf eerst toe via een korte presentatie: welke werken voeren we waar uit, wat is de planning en wat zijn de verkeersmaatregelen? Daarna kan u uw vragen stellen aan een delegatie van het projectteam (AWV, gemeente Beveren, studiebureau en aannemer).

Hoe en wanneer?

We organiseren meerdere sessies op verschillende tijdstippen. Elke sessie duurt ongeveer 1 uur. Er zijn 3 sessies voor bewoners en 2 sessies specifiek voor ondernemers en bedrijven. 

Voor bewoners zijn er sessies om 16u, 17u15 en 19u. Elke sessie stemt overeen met een zone binnen de werf (zie schema). Woont u in die zone dan meldt u zich bij voorkeur aan voor die specifieke sessie. Zo kunnen we de gesprekken structureren en heel gericht inspelen op vragen over de lokale bereikbaarheid. Kan u zich niet vrijmaken op de voorgestelde tijdstippen? Sluit dan gerust aan bij een sessie op een ander tijdstip. Woont u buiten een van de zones, bent u inwoner van een buurgemeente of passeert u bijvoorbeeld de N70 op uw woon-werktraject, dan kan u kiezen op welk tijdstip u wilt deelnemen.

Voor ondernemers en bedrijven organiseren we twee aparte sessies: een middagsessie om 12u30 en een avondsessie om 20u15. Tijdens beide sessies wordt dezelfde presentatie gegeven, dus u kan zelf beslissen welk tijdstip voor u het beste uitkomt.

N70_zones infosessie

U heeft enkel een computer met internetverbinding nodig om deel te nemen. Eén dag voor de infosessie ontvangt u een mail met praktische tips en de link voor de sessie. Met die link krijgt u de dag nadien toegang tot het online videoplatform. Kijk zeker ook even in de Ongewenste mail als u de mail niet in uw inbox vindt.