Overslaan en naar de inhoud gaan

Actuele hinder

Actuele hinder

Datum

Status

Gestart

Provincie

Plaats

Weg

N139

Brug open voor alle verkeer op 14 oktober 2023

Op zaterdag 14 oktober kan opnieuw alle verkeer over de brug rijden. Tot 27 november werkt de aannemer wel nog aan de onderkant van de brug. Tot dan blijft de verbinding van De Brulen met het Pleintje afgesloten. Ook aan de kant van Nederland blijft voor ieders veiligheid de fietscontainer op het jaagpad staan.

Ook De Lijn rijdt weer over de brug, maar de eindhalte blijft voorlopig aan het opvangcentrum in Arendonk. Omwille van de omleiding door de werken aan het drinkwaternet en de weginrichting in Worterdorp (Hoogstraten) kunnen de reistijden niet gerespecteerd worden en werd de route tijdelijk ingekort. Plan je busrit tijdig op de website van De Lijn. Update: vanaf woensdag 20 december 2023 rijdt De Lijn opnieuw volgens de normale dienstregeling.

Nu de omleiding niet meer geldt, werd ook het douanecomplex in Postel volledig afgesloten sinds dinsdag 17 oktober.

Plaatsing definitieve steunpunten

In het voorjaar van 2024 moeten we de brug gedurende twee weekends opnieuw volledig afsluiten om de definitieve rolopleggingen en steunpunten te plaatsen. We hebben één weekend nodig per kant van de brug. De fietsbruggen blijven altijd open. De exacte data maken we later bekend.