Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanpassingswerken kruispunt Bisschoppenhoflaan met Kruiningenstraat

Aanpassingswerken kruispunt Bisschoppenhoflaan met Kruiningenstraat

Algemeen Overzicht

Datum

Status

Beëindigd

Provincie

Plaats

Weg

N120

Van 9 tot en met 27 augustus 2021 voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) aanpassingswerken uit aan het kruispunt van de Bisschoppenhoflaan (N120) met de Kruiningenstraat in Deurne. 

Wat en waarom?

In 2022 wordt het kruispunt van de Bisschoppenhoflaan met de Kruiningenstraat veiliger gemaakt door het kruispunt uit te rusten met verkeerslichten. Zo zullen voetgangers en fietsers straks op een veilige manier de Bisschoppenhoflaan kunnen oversteken. In augustus vinden er reeds voorbereidende werken plaats langs de zijkanten en in de middenberm van het kruispunt. 

Timing en impact?

De voorbereidende werken vinden plaats van 9 tot en met 27 augustus 2021. De hinder voor het verkeer blijft beperkt. Het kruispunt blijft volledig open, de Kruiningenstraat in- en uitrijden blijft dus steeds mogelijk. Op de Bisschoppenhoflaan wordt langs de kant waar de werken zich bevinden plaatselijk één rijstrook ingenomen, maar er blijft altijd verkeer in beide richtingen mogelijk. Ook voor voetgangers en fietsers blijft er altijd doorgang. Waar nodig worden op het fietspad rijplaten gelegd door de aannemer.