Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanleg voetgangersoversteekplaatsen aan kruispunt Oudestraat

Aanleg voetgangersoversteekplaatsen aan kruispunt Oudestraat

Algemeen Overzicht

Datum

Status

Beëindigd

Weg

N21

Wat en waarom?

Aanleg voetgangersoversteekplaatsen

Wegen en Verkeer legt voetgangersoversteekplaatsen aan op de Haachtsesteenweg (N21) in Kampenhout, ter hoogte van het kruispunt met de Oudestraat. Er worden ook middeneilanden aangelegd op de weg zodat voetgangers in twee keren kunnen oversteken, op een veiligere manier.

Timing en impact?

Werken in augustus

De werken worden uitgevoerd tussen 3 en 21 augustus, na het bouwverlof. De planning van de werken is onder voorbehoud.

Invoering eenrichtingsverkeer

Tijdens de werken zal er eenrichtingsverkeer ingevoerd worden op de Haachtsesteenweg, tussen de Industriestraat en het kruispunt met de Oudestraat. De toegang vanop de Haachtsesteenweg tot de Oudestraat, zowel aan de kant met even als de oneven huisnummers, is afgesloten voor de hele duur van de werken.

Omleiding langs Industriestraat

Autoverkeer en fietsers volgen daarom een omleiding via de Haachtsesteenweg. Daarna volgen zij de omleiding via de Industriestraat en de Pleinstraat tot aan het kruispunt met de Provinciesteenweg. Fietsers volgen dezelfde omleiding als het autoverkeer.

Situeringskaart werken Provinciesteenweg Kampenhout

Kruispunt Oudestraat x Provinciebaan N21 3 dagen volledig afgesloten voor asfalteringswerken

Vanaf woensdag 19/8 t.e.m. vrijdagavond 21/8 wordt het kruispunt van de Oudestraat met de Provinciebaan volledig afgesloten voor asfalteringswerken. Het verkeer vanuit Haacht én in de richting van Haacht dienen dezelfde omleiding te volgen via de Industriestraat en de Pleinstraat tot aan het kruispunt met de Provinciesteenweg. Opgelet: De omwonenden aan de kant van Boortmeerbeek (ten westen van de Provinciebaan) kunnen de Oudestraat tijdens de asfalteringswerken niet oversteken en volgen een plaatselijke omleiding naar de Provinciebaan via de Paepestraat en de Wespelaarsebaan.

Vrijdagavond 21/8 worden 's avonds beide rijrichtingen terug opengesteld. Deze planning is onder voorbehoud van de weersomstandigheden. 

Opritten blijven bereikbaar

Alle opritten en handelszaken blijven bereikbaar. Ter hoogte van Traiteur Lekker, Oudestraat 135, zal er tijdens de werken misschien tijdelijk minder parkeergelegenheid zijn.

Contact

Contacteer ons bij vragen