Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken op rechterrijvak A11 richting Brugge

Werken op rechterrijvak A11 richting Brugge

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert herstellingen uit op het rechterrijvak van de A11, ter hoogte van het Boudewijnkanaal, in de richting van Brugge. De werken starten op maandag 11 september en duren tot woensdagavond 13 september. Tijdens de werken wordt het rechterrijvak afgesloten, de afrit naar de Expresweg en het linkerrijvak blijven beschikbaar.

Herstellingen op rechterrijvak

Het rechterrijvak van de A11, in de richting van Brugge, wordt hersteld ter hoogte van het Boudewijnkanaal. De werken vinden plaats over een zone van zo’n anderhalve kilometer lang, tot net voorbij de afrit richting de Expresweg (N31). Het wegdek wordt opgebroken en er komt een nieuwe laag asfalt.

Werken van 11 tot en met 13 september

De werken starten op maandag 11 september en duren tot en met woensdagavond 13 september. Tijdens de werken is er hinder voor het verkeer. Het rechterrijvak op de A11 wordt afgesloten, maar het linkerrijvak blijft wel beschikbaar. Ook de afrit naar de Expresweg blijft gewoon open. Ter hoogte van de werfzone geldt er tijdens de werken een snelheidsbeperking van 50 km/u.

Meer weten?

Surf naar wegenenverkeer.be/brugge.