Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken op Brusselsesteenweg (N1) aan Eppegem station: verkeer omgeleid in nacht van vrijdag 3/9 op zaterdag 4/9

Werken op Brusselsesteenweg (N1) aan Eppegem station: verkeer omgeleid in nacht van vrijdag 3/9 op zaterdag 4/9

Wegen en Verkeer werkt in de nacht van vrijdag 3 september op zaterdag 4 september op de Brusselsesteenweg (N1) in Eppegem. Ter hoogte van het station van Eppegem, aan het kruispunt met de Elewijtsesteenweg (N270) en de brug over de Zenne, krijgt de gewestweg een nieuwe asfaltlaag. De zone wordt helemaal afgesloten, al het gemotoriseerd verkeer volgt een lokale omleiding.

> Alle informatie op wegenenverkeer.be/zemst

Nieuwe asfaltlaag

Eerder dit jaar werkte Wegen Verkeer ook al in Eppegem. Het centrum kreeg toen een opknapbeurt. Er kwamen nieuwe fietspaden, de kruispunten werden veiliger ingericht en de bushaltes comfortabeler gemaakt. Nu werkt Wegen en Verkeer nog één nacht iets verderop op de Brusselsesteenweg, ter hoogte van het station van Eppegem. Het kruispunt met de Elewijtsesteenweg (N270) en de brug over de Zenne krijgen een nieuwe asfaltlaag.  

Zone afgesloten van vrijdagavond tot zaterdagochtend

Van vrijdagavond 3 september tot zaterdagochtend 4 september wordt de zone waarin gewerkt wordt helemaal afgesloten voor verkeer. Gedurende die periode moet al het gemotoriseerd verkeer een lokale omleiding volgen. De fietspaden blijven wel toegankelijk. Zaterdagochtend 4 september zal er nog plaatselijk hinder zijn: dan worden de nieuwe markeringen geplaatst. Ten laatste om 10u00 ‘s morgens wordt de weg opnieuw opengesteld.

Asfalteringswerken kunnen enkel gebeuren bij goed weer. Als het weer tegenzit, kan het dus zijn dat de planning nog wijzigt.