Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken kruispunt Ringlaan (N338) met Industrielaan Menen starten op 20 februari

Werken kruispunt Ringlaan (N338) met Industrielaan Menen starten op 20 februari

Op maandag 20 februari gaat het Agentschap Wegen en Verkeer van start met de werken aan het kruispunt op de Ringlaan (N338) met de Industrielaan in Menen. De toegankelijkheid van de industriezone wordt er veiliger gemaakt. De werken zullen in normale omstandigheden vier weken duren.

Op het kruispunt op de Ringlaan (N338) met de Industrielaan wordt een linksafslagstrook aangelegd om de industriezone  in te rijden. In de Industrielaan wordt dan weer een middengeleider aangelegd om het inrijdende verkeer beter te geleiden. Tot slot zal, om de zichtbaarheid te vergroten, het fietspad dat de Industrielaan dwarst, in het rood worden geaccentueerd.

Hinder

Tijdens de duur van de werken zal er gewerkt worden met tijdelijke verkeerslichten, al blijft het verkeer op de Ringlaan mogelijk gedurende de werken. De aansluiting met de Industrielaan is afgesloten gedurende de duur van de werken. Automobilisten zullen tijdens de duur van de werken worden omgeleid via de Wervikstraat en Ropswalle. Voor fietsers geldt geen omleiding. In geval van gunstige weersomstandigheden zullen de werken vier weken duren.

Meer weten?

Actuele informatie over het project vindt u op wegenenverkeer.be/menen.