Overslaan en naar de inhoud gaan

Wegdek Woestendorp (N8) en Hoogstadestraat wordt opgeknapt vanaf 19 juni

Wegdek Woestendorp (N8) en Hoogstadestraat wordt opgeknapt vanaf 19 juni

Op twee verschillende plaatsen tussen Ieper en Veurne, op Woestendorp Woesten (N8) en op Hoogstadestraat Alveringem, wordt het wegdek vanaf maandag 19 juni opnieuw aangelegd in beton. De werken gebeuren in verschillende fases, waarbij de hinder voor het verkeer beperkt blijft. De werkzaamheden duren in normale omstandigheden tot vrijdag 14 juli.

Op Woestendorp (N8) ter hoogte van huisnummer 18/bushalte Woesten Stadion lijn 50, wordt het betonnen wegdek over een afstand van 15 meter opnieuw aangelegd in beton en dit in beide richtingen. Het verkeer zal er tijdens de werkzaamheden beurtelings kunnen doorrijden via tijdelijk opgestelde verkeerslichten. De bushaltes blijven tijdens de werken steeds bereikbaar voor de reizigers.

De tweede locatie waar het wegdek van de N8 een opwaardering krijgt, is zo’n tien kilometer verderop op de rijrichting van Veurne naar Ieper. Ook daar betreft het een stuk wegdek over een afstand van +/-15 meter dat zal worden vernieuwd. Het verkeer wordt er geregeld met tijdelijke verkeerslichten.

De Lijn

Meer over uw buslijn kunt u raadplegen via De Lijn Routeplanner.

Meer weten?

Actuele informatie over het project vindt u op wegenenverkeer.be/alveringem en wegenenverkeer.be/woesten.