Overslaan en naar de inhoud gaan

Volledige afsluiting Zelzatetunnel voor renovatiewerken aan dienstgebouwen

Volledige afsluiting Zelzatetunnel voor renovatiewerken aan dienstgebouwen

E34 - ZELZATE

Het Agentschap Wegen en Verkeer renoveert de dienstgebouwen aan de Zelzatetunnel. Om de oude gevelpanelen te verwijderen, is een volledige afsluiting noodzakelijk. Tijdens de weekends van 24 mei en 21 juni volgt het gemotoriseerd verkeer een omleiding via de Zelzatebrug.

Volledige afsluiting

Tijdens de weekends van 24 mei en 21 juni worden de oude gevelpanelen van de dienstgebouwen verwijderd. Tijdens het weekend in mei is het gebouw op Linkeroever aan de beurt, in juni het gebouw op Rechteroever. Om de werken veilig te kunnen uitvoeren, is een volledige afsluiting van de tunnel noodzakelijk.

Op vrijdag 24 mei om 21u gaat de tunnel in beide richtingen dicht. Dit duurt tot maandag 27 mei 5u. Hetzelfde geldt tijdens het weekend in juni. Op vrijdag 21 juni om 21u gaat de tunnel in beide richtingen dicht. Dit duurt tot maandag 24 juni 5u.

Het complex Zelzate-West richting Antwerpen en het complex Zelzate-Oost richting kust worden afgesloten. Het verkeer volgt de omleidingen zoals steeds bij onderhoudssluitingen, met name via de Zelzatebrug.