Overslaan en naar de inhoud gaan

Vierde fase onderhoud Expresweg N31 van maandag 27 september tot eind oktober

Vierde fase onderhoud Expresweg N31 van maandag 27 september tot eind oktober

Maandag 27 september start een aannemer in opdracht van Wegen en Verkeer met de vierde fase van de onderhoudswerken op de Expresweg (N31) in Brugge. Er wordt een maand lang gewerkt op de weghelft richting E40/E403 ter hoogte van de Koningin Astridlaan. Tijdens de werken rijdt het verkeer op de Expresweg in beide richtingen over versmalde rijstroken.

Werken in de richting E40/E403 t.h.v. Kon. Astridlaan
Begin maart 2021 startte een grondig onderhoud van de Expresweg in Brugge. Eerst werd het stuk tussen de brug over Waggelwater en de Blankenbergse Steenweg (N371) aangepakt. Daarna schoof de werf op naar het stuk ter hoogte van de Koningin Astridlaan. Nadat in augustus werd gewerkt op de weghelft richting kust, is nu de weghelft richting E40/E403 aan de beurt. Hier duren de werken van maandag 27 september tot eind oktober.

Afrit Koningin Astridlaan afgesloten
Tijdens deze fase wordt de weghelft richting E40 van de Expresweg helemaal afgesloten ter hoogte van de Koningin Astridlaan. Het verkeer kan wel in beide richtingen doorrijden op de weghelft richting kust. Er worden versmalde rijstroken geplaatst en het verkeer mag maximaal 50 km/u ter hoogte van de doorsteek. Ook de afrit naar de Koningin Astridlaan wordt afgesloten. Je bereikt de Koningin Astridlaan door de afrit voordien te nemen en verder door te rijden op de parallelweg.

VIERDE FASE ONDERHOUD EXPRESWEG N31 VAN MAANDAG 27 SEPTEMBER TOT EIND OKTOBER