Overslaan en naar de inhoud gaan

Vernieuwing wegdek op de Latemdreef (N46) in Zwalm

Vernieuwing wegdek op de Latemdreef (N46) in Zwalm

N46 - ZWALM

Van 15 tot en met 19 april werkt het Agentschap Wegen en Verkeer op de Latemdreef (N46) in Zwalm. Het wegdek is versleten en krijgt een nieuwe asfaltlaag. Dat moet zorgen voor meer veiligheid en rijcomfort. De Latemdreef (N46) en twee zijstraten worden volledig afgesloten. Fietsers kunnen steeds passeren, voor gemotoriseerd verkeer zijn omleidingen voorzien.

Nieuw wegdek in asfalt

Op de Latemdreef (N46) in Zwalm wordt het wegdek vernieuwd. Vanaf de Neerstraat tot aan de Latemdreef huisnummer 54 wordt het oude wegdek afgefreesd en wordt een nieuwe onder- en toplaag in asfalt aangelegd. De werken starten op maandag 15 april en duren volgens de huidige planning tot en met vrijdag 19 april 2024.

Latemdreef afgesloten

De Latemdreef (N46) wordt volledig afgesloten in beide richtingen. De zijstraten Langemunt en S.V.D. Veldestraat zijn ook afgesloten. Verkeer kan dus niet afslaan naar de Latemdreef vanuit die twee straten en omgekeerd. Voetgangers en fietsers ondervinden geen hinder. Het gemotoriseerd verkeer volgt in beide richtingen een omleiding via de Beerlegemsebaan (N415) en de Saksenboomstraat naar de Meilegemstraat, de Lindestraat en de Schoolstraat.