Overslaan en naar de inhoud gaan

Vernieuwing wegdek kruispunt Sint-Lenaartseweg (N115) met Industrieweg in Hoogstraten

Vernieuwing wegdek kruispunt Sint-Lenaartseweg (N115) met Industrieweg in Hoogstraten

Vanaf maandag 27 maart voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werken uit op de Sint-Lenaartseweg (N115) ter hoogte van het kruispunt met de Industrieweg in Hoogstraten. De klinkers van het wegdek worden vervangen door beton. De werken duren tot en met dinsdag 4 april. Er geldt een omleiding voor het gemotoriseerd verkeer dat via de Industrieweg wil rijden. De hinder blijft beperkt.

De klinkers van het wegdek aan het kruispunt van de N115 met de Industrieweg zijn beschadigd. Om de verkeersveiligheid en het rijcomfort te verhogen, vervangt AWV ze door een verharding in beton. 

Twee weken werken, omleiding voorzien

De werken starten op maandag 27 maart en zullen duren tot en met dinsdag 4 april. Gedurende de periode van de werken rijdt het gemotoriseerd verkeer dat de Industrieweg wil bereiken via de Hinnenboomstraat. Doorgaand verkeer op de Sint-Lenaartseweg blijft steeds mogelijk. Fietsers en voetgangers kunnen te allen tijde de werfzone passeren.

Meer info

De werken zijn afhankelijk van het weer. Bij regenweer bestaat de kans dat de huidige planning wijzigt. De meest actuele info is steeds beschikbaar via de website www.wegenenverkeer.be/hoogstraten.