Overslaan en naar de inhoud gaan

Vernieuwing asfaltlaag Mechelbaan (N15) in Putte

Vernieuwing asfaltlaag Mechelbaan (N15) in Putte

Van vrijdagavond 18 tot maandagochtend 21 november 2022 voert een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) onderhoudswerken uit aan het wegdek op de Mechelbaan (N15) in Putte. De asfaltlaag wordt vernieuwd tussen de zijstraten Mechelbaan en Klein Boom. Gedurende de periode van de werken is de Mechelbaan afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer.

Het wegdek op de N15 is aan vernieuwing toe. Daarom wordt de asfaltlaag vernieuwd tussen de zijstraat Mechelbaan en de zijstraat Klein Boom. De werken moeten zorgen voor een verhoging van de verkeersveiligheid, als ook het rijcomfort op de Mechelbaan ten goede komen. De werken vinden plaats van 18 november, 20u00 tot en met 21 november, 05u00.

Geen doorgang mogelijk, omleiding voorzien

Gedurende de periode van de werken kan het gemotoriseerd verkeer niet doorrijden op de Mechelbaan. Er is een omleiding voorzien via de R6 - Berlaarbaan - Mechelbaan - Zoetewei - Lierbaan voor beide rijrichtingen. De bussen van De Lijn volgen dezelfde omleiding. Fietsers en voetgangers kunnen te allen tijde de N15 passeren.

Meer info

De werken zijn afhankelijk van het weer. Bij regenweer bestaat de kans dat de huidige planning wijzigt. De meest actuele info is steeds beschikbaar via de website www.wegenenverkeer.be/putte.