Overslaan en naar de inhoud gaan

Vernieuwen van beton op Oostvleterenstraat in Woesten

Vernieuwen van beton op Oostvleterenstraat in Woesten

Op maandag 6 november start het Agentschap Wegen en Verkeer met het vernieuwen van het betonnen wegdek in Woesten. In de Oostvleterenstraat tussen huisnummers 18 en 29  (N8) wordt het beton over een afstand van ongeveer 15 meter vernieuwd. De werken duren volgens de huidige planning tot 24 november. Tijdens de werken volgt doorgaand auto- en zwaar verkeer een omleiding. 

Vernieuwen van beton

Op de Oostvleterenstraat (N8) in Woesten ligt er een betonnen wegdek dat iets verderop overgaat in een wegdek in asfalt. Om het comfort voor het verkeer te verhogen, vernieuwt Wegen en Verkeer het beton en de overgang naar het asfalt. Hierdoor rijden autoverkeer, zwaar verkeer, maar ook fietsers en openbaar vervoer comfortabeler tussen Ieper en Veurne.

Er wordt gewerkt tussen huisnummers 18 en 29, ter hoogte van de bushalte Woesten Stadion. Hier wordt een zone van zo’n 15 meter lang vernieuwd.

Omleiding voor doorgaand verkeer

Tijdens de werken volgt doorgaand verkeer tussen Ieper en Veurne een omleiding. Zij rijden om via de Westvleterenstraat en Eikhoekstraat (N321), de Oostlaan (R33) en de Noorderring (N38). Lokaal verkeer kan hun bestemming bereiken: hier worden maatregelen getroffen om de buurt bereikbaar te houden voor plaatselijk verkeer. De bussen van lijn 50 volgen dezelfde korte omleiding.

Meer weten?

Alle informatie over de hinder tijdens de werken op wegenenverkeer.be/vleteren.