Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanaf 8 november wordt verzakt wegdeksel op Tweebruggenstraat in Oostende hersteld

Vanaf 8 november wordt verzakt wegdeksel op Tweebruggenstraat in Oostende hersteld

Vanaf maandag 8 november herstelt het Agentschap Wegen en Verkeer een verzakt wegdeksel op de Tweebruggenstraat (R31) in Oostende, op de afslagstrook naar de Prins Albertlaan (N9) richting Bredene. Het verzakt deksel vormt mogelijk gevaar voor de verkeersveiligheid. Tijdens de herstellingswerken worden de afslagstrook en de aansluitende busbaan afgesloten. Verkeer in de richting van Bredene volgt een omleiding.

Verzakt wegdeksel gevaar voor verkeersveiligheid

Op de Tweebruggenstraat (R31) in Oostende is een wegdeksel verzakt, op de afslagstrook in de richting van Bredene-Dorp. Omdat het verzakt wegdeksel gevaarlijk kan zijn voor de verkeersveiligheid, wordt het deksel vernieuwd.
 

Omleiding via Houtkaai

Om de werken uit te voeren, worden de afslagstrook richting Bredene en de busbaan naast de afslagstrook afgesloten. Doorgaand verkeer in de richting van Bredene aan Zee blijft mogelijk. Verkeer in de richting van Bredene-Dorp volgt een omleiding. Zij rijden via de Houtkaai, de Camerlinckstraat, de Sloepenstraat en de Vergunningenstraat.
 

Afslagstrook afgesloten van 8 tot en met 15 november

De herstellingswerken aan het wegdeksel starten op maandag 8 november, en zullen 3 dagen duren. De afslagstrook richting Bredene zal wel afgesloten blijven tot en met maandag 15 november. Zo kan het nieuwe beton rond het wegdeksel voldoende drogen, voor het verkeer opnieuw op de afslagstrook rijdt.