Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanaf 8 april asfalteringswerken op kruispunt van Rijksweg (R32) met Meensesteenweg (N32) in Roeselare

Vanaf 8 april asfalteringswerken op kruispunt van Rijksweg (R32) met Meensesteenweg (N32) in Roeselare

Tussen maandag 8 en vrijdag 12 april vernieuwt een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer het asfalt op het kruispunt van de Rijksweg (R32) met de Meensesteenweg (N32). Tijdens de werken is er hinder voor het verkeer tussen Zilverberg en het centrum van Roeselare.

Nieuwe asfaltlaag op het kruispunt

De aannemer vernieuwt de bovenste asfaltlaag op het kruispunt met de Meensesteenweg en de Rijksweg in Roeselare. De werken starten op maandag 8 april en zijn klaar op vrijdag 12 april. De huidige planning hangt sterk af van het weer en kan dus nog wijzigen.

Hinder voor fietsers en openbaar vervoer

Voetgangers kunnen tijdens de werken gewoon langs de werfzone wandelen. Fietsers op de Rijksweg kunnen ook gewoon langs de werfzone rijden. Fietsers op de Meensesteenweg kunnen tijdens de werken ook nog steeds het kruispunt met de Rijksweg oversteken. Voor reizigers met het openbaar vervoer is er hinder voor de bussen van lijn 54.

Omleiding voor verkeer van en naar Roeselare

Gemotoriseerd verkeer op de Rijksweg kan gewoon langs de werfzone rijden, op een rijstrook in elke rijrichting. Verkeer vanuit het centrum van Roeselare kan aan het kruispunt enkel rechtsaf slaan. Richting Zilverberg volgt het verkeer een omleiding via de Meiboomlaan (N37) en de Rijksweg. Ook vanuit Zilverberg kan het verkeer enkel rechtsaf slaan aan het kruispunt. Richting het centrum van Roeselare is er een omleiding via de Moorseelsesteenweg en de Vijfwegenstraat.

Meer weten?

Alle actuele informatie vindt u op wegenenverkeer.be/roeselare.