Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanaf 5 augustus een maand asfalteringswerken op en rond Verlengde Stallestraat

Vanaf 5 augustus een maand asfalteringswerken op en rond Verlengde Stallestraat

Op 5 augustus start Wegen en Verkeer met de eerste fase van de werken voor meer verkeersveiligheid op de Verlengde Stallestraat (N261) in Drogenbos.  Tot en met 29 augustus asfalteert het agentschap de rijweg van de Verlengde Stallestraat tussen het kruispunt van de Grote Baan (N261a) en het kruispunt van de Langestraat / Kuikenstraat.

Ook hinder voor op- en afritten ring

Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, doet het Agentschap Wegen en Verkeer de asfalteringswerken in drie fasen. Toch zal er aanzienlijke hinder zijn, ook voor de op- en afritten van de Brusselse ring (complex nr. 18 Ruisbroek).

> De impact voor het verkeer, fase per fase

Doorgang Bemptstraat

Naast de asfaltwerken zal het Agentschap Wegen en Verkeer in augustus ook een doorsteek maken van de Verlengde Stallestraat naar de Bemptstraat.  

Veilige oversteekplaatsen

In een volgende fase, waarvan de timing nog niet vastligt,  komt er ook een veilige oversteek over de Bemptstraat naar het kruispunt heen. De fietsoversteekplaatsen op het kruispunt met de Grote Baan en Verlengde Stallestraat worden dan ook heraangelegd in asfalt (maar ook voor deze werken is er nog geen definitieve planning).

> Meer informatie over de werken