Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanaf 3 nov herstellingswerken op N36 aan oprit E17 in Deerlijk

Vanaf 3 nov herstellingswerken op N36 aan oprit E17 in Deerlijk

Vanaf dinsdag 3 november starten herstellingswerken op de N36 in Deerlijk ter hoogte van de oprit naar de E17 richting Gent. Het einde van de werken is voorzien tegen vrijdagavond 6 november, op voorwaarde dat de weersomstandigheden gunstig zijn.  

Wat?

De spoorvorming op het wegdek van de N36 wordt weggewerkt.  Het gaat om plaatselijke herstellingswerken waarbij het oude wegdek wordt vervangen door een nieuwe laag asfalt en de wegmarkeringen worden vernieuwd. 



Hinder?

Er is hinder op de N36 voor het verkeer dat van Deerlijk naar Vichte rijdt. Verkeer komende van Deerlijk centrum met bestemming Vichte kan tijdens de werken niet langs de N36 rijden maar moet omrijden via de oprit E17 richting Gent om vervolgens op de E17 de afrit 5 Waregem te nemen en dan via de N382 via Anzegem naar Vichte te rijden.  

Verkeer op de N36 komende van Vichte kan de oprit E17 richting Gent niet gebruiken maar moet omrijden door de E17 op te rijden richting Kortrijk en een keerbeweging te maken aan het op- en afrittencomplex Kortrijk-Oost waar men terug de E17 kan oprijden richting Gent. 

Verkeer op de E17 komende van Gent met bestemming Deerlijk moet de afrit 5 in Waregem nemen en dan via de N382 via Anzegem naar Vichte rijden.  

Verkeer op de E17 komende van Kortrijk kan gewoon de afrit nemen in Deerlijk. 



Timing?

De werken starten op dinsdag 3 november en duren tot vrijdagavond 6 november. Slecht weer kan de start- en/of einddatum nog doen opschuiven.