Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanaf 29 juni asfalteringswerken op N314 in centrum van Mesen

Vanaf 29 juni asfalteringswerken op N314 in centrum van Mesen

Vanaf maandag 29 juni starten asfalteringswerken op de N314 Steenstraat/Komenstraat in het centrum van Mesen.  De voorziene einddatum is vrijdag 10 juli maar die datum kan nog opschuiven omwille van ongunstige weersomstandigheden. 
 

Wat?
De bestaande asfaltlaag zal worden afgefreesd, lokaal wordt de fundering hersteld waarna een nieuwe toplaag wordt aangebracht. De werken worden uitgevoerd in de N314 Steenstraat/Komenstraat vanaf het kruispunt met de Ieperstraat tot aan Covameat/de brandweer.
 
Hinder?
De werkzone Steenstraat/Komenstraat wordt voor de duur van de werken volledig afgesloten voor verkeer en er wordt een omleiding in beide richtingen voorzien via de N365 Ieperstraat naar de rotonde Sint-Elooi en de Rijselseweg voor wie ten noorden van de werfzone rijdt en via de N336 Iepersteenweg, de N515 Rijselstraat/Ploegsteertbaan in Waasten naar Ploegsteert en via de rotonde naar de Mesenstraat richting Mesen, voor wie ten zuiden van de werfzone rijdt. 
Fietsers moeten een plaatselijke omleiding volgen.
 
Timing?
De werken starten op 29 juni en zullen 14 dagen duren.  Afhankelijk van de weersomstandigheden, kan deze inplanning mogelijk wat verschuiven.