Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanaf 20 april herstellingswerken op N33 Oostendestraat in Torhout

Vanaf 20 april herstellingswerken op N33 Oostendestraat in Torhout

Vanaf maandag 20 april starten plaatselijke herstellingswerken aan het wegdek van de N33 Oostendestraat in Torhout, ter hoogte van het kruispunt met de Hillestraat en Makeveldstraat. De werken zullen twee weken duren en zullen tegen 3 mei afgerond zijn, op voorwaarde dat de weersomstandigheden het toelaten.

Wat?
Er gebeuren herstellingswerken op het wegdek van de N33 Oostendestraat in Torhout, ter hoogte van het kruispunt met de Hillestraat/Makeveldstraat. De scheurvorming rond de riooldeksels wordt aangepakt.
 
Hinder?
Het verkeer op de N33 Oostendestraat kan beurtelings door met behulp van driekleurige werflichten. De zijstraat Hillestraat heeft tijdens de werken geen toegang tot de N33 Oostendestraat. De zijstraat Makeveldstraat wel.
 
Timing?
Indien de weersomstandigheden het toelaten, starten de werken op maandag 20 april en zijn ze afgerond tegen 3 mei.
 
Werken volgens de veiligheidsvoorwaarden
Alle nodige beschermingsmaatregelen worden genomen voor de aanwezige arbeiders zodat zij veilig kunnen werken. AWV dankt de aannemer en de arbeiders voor hun inzet.
 
OPGELET: Vanaf 9 april starten er rioleringswerken in het kader van een private verkaveling ter hoogte van huisnummer 225 op de N33 Oostendestraat. De aannemer van deze werken zal de N33 volledig onderbreken. De hinder van deze werken is dus veel groter dan de werken van AWV. De lokale omleiding loopt via de Makeveldstraat, Berkenstraat en Revinzestraat in beide richtingen. Voor de omleiding van het zwaar verkeer zal op de Vredelaan en Noordlaan aangegeven worden om de E403 te nemen richting Oostende. Meer info over deze werken vind je op www.torhout.be/wegenwerken.