Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanaf 19 april werken Koninklijke Prinslaan (N8) in Koksijde

Vanaf 19 april werken Koninklijke Prinslaan (N8) in Koksijde

Wegen en Verkeer werkt vanaf maandag 19 april gedurende twee weken op de Koninklijke Prinslaan (N8) in Koksijde. Tussen de rotonde met de Klimoplaan en de rotonde met de Jaak van Buggenhoutlaan krijgt de gewestweg een nieuwe asfaltlaag en markeringen. Tijdens de werken wordt de Koninklijke Prinslaan twee weken lang afgesloten voor het verkeer.

Waar er nu geen fietspaden liggen op de Koninklijke Prinslaan, komen in de toekomst langs beide kanten gemarkeerde fietspaden. Om ruimte vrij te maken voor de fietspaden, worden de bloembakken in het midden van de weg verwijderd. Aan het kruispunt met de Ter Duinenlaan komt ook een zebrapad voor voetgangers.

Koninklijke Prinslaan twee weken afgesloten
Tijdens de werken wordt de Koninklijke Prinslaan afgesloten voor het verkeer. Richting kust volg je een korte omleiding via de Jaak van Buggenhoutlaan en Albert Bliecklaan naar de Koninklijke Baan (N34). Richting E40 volg je dezelfde omleiding in de andere richting. Ook fietsers volgen een korte omleiding om op hun bestemming te geraken. Volgens de huidige planning duren de werken tot vrijdag 30 april. 

Alle laatste informatie over de werken: www.wegenenverkeer.be/koksijde