Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanaf 12 april onderhoudswerken op N327 Wakkensesteenweg in Tielt

Vanaf 12 april onderhoudswerken op N327 Wakkensesteenweg in Tielt

Wegen en Verkeer werkt van maandag 12 april 2021 tot eind april op de Wakkensesteenweg (N327) op het grondgebied van Tielt en Oostrozebeke. Tussen de rotonde aan de Zuiderring (N35g) en het benzinestation - enkele honderden meters voor het kruispunt met de Gentstraat (N305) - krijgt het wegdek van de gewestweg een grondig onderhoud.

Over de volledige afstand van ongeveer 3 kilometer wordt de bovenste asfaltlaag van het wegdek en de fietspaden vernieuwd. Waar nodig wordt ook de onderlaag hersteld. Tijdens de volledige duur van de werken wordt de Wakkensteenweg afgesloten voor doorgaand autoverkeer en fietsers. 

Omleidingen voor auto’s en fietsers
Het autoverkeer naar Tielt wordt omgeleid via de Meulebekesteenweg (N305) naar Dentergem om via de Statiestraat/Hogenhovestraat (N459) naar de Deinsesteenweg (N35) te rijden. Wie naar Wakken moet, volgt de omleiding via de Seyntexlaan, Marialoopsesteenweg/Steenovenstraat naar de Gentstraat (N305). Voor fietsers wordt er in beide richtingen een omleiding aangeduid via de Seyntexlaan, Bosakkerstraat, Sint-Amandstraat, Roosbeekdreef, Beukstraat en Gentstraat. 

De werken duren volgens de huidige planning tot eind april 2021. Die timing kan nog wijzigen door slecht weer of onvoorziene technische problemen. 

Alle laatste informatie over de werken vindt u op www.wegenenverkeer.be/tielt en www.wegenenverkeer.be/oostrozebeke.

ONDERHOUDSWERKEN OP WAKKENSESTEENWEG (N327)