Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee weekends herstellingswerken aan Zelzatetunnel (E34)

Twee weekends herstellingswerken aan Zelzatetunnel (E34)

In het weekend van vrijdag 5 juni vanaf 20u tot maandag 8 juni 6u voert het Agentschap Wegen en Verkeer herstellingswerken uit aan de Zelzatetunnel (E34) richting kust. Om de geluidsoverlast te verminderen, wordt het beton vervangen door asfalt. De werken gebeuren tijdens twee weekends. Op maandagochtend gaat de tunnel richting kust terug open. Het daaropvolgend weekend wordt dit herhaald. 

Twee weekends herstellingswerken 

Het wegdek van de Zelzatetunnel (E34) richting kust vertoont aan het begin van de tunnel betonschade. De aannemer zal daarom de slechte zone van het wegdek opbreken, de schade herstellen en het wegdek heraanleggen in asfalt. Om de werken op een veilige en kwalitatieve manier uit te voeren gaat de Zelzatetunnel richting kust volledig dicht en dit tijdens twee opeenvolgende weekends. 

Hoe rijdt het verkeer?

De Zelzatetunnel (E34) richting kust gaat dicht van vrijdagavond 6 juni om 20u tot maandagochtend 8 juni om 6u. Alle verkeer rijdt om via de R4 en het op- en afrittencomplex Destelbergen en de E17 richting kust. Verkeer minder dan 3,5 ton kan eventueel via Zelzatebrug rijden. Het weekend erop, van vrijdag 12 juni om 20u tot maandag 15 juni om 6u gebeurt dit opnieuw. Het verkeer op de E34 richting Antwerpen ondervindt geen hinder.



Voor meer info over deze werf, surf naar www.wegenenverkeer.be/zelzate