Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee weekends betonherstellingen op E34 in Vrasene

Twee weekends betonherstellingen op E34 in Vrasene

Tijdens de weekends van 24 september en 1 oktober voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) herstellingswerken uit op de E34/N49 richting Knokke in Vrasene. Voor een beter wegcomfort en de veiligheid van de weggebruikers herstelt de aannemer het betonnen wegdek. De werken starten steeds op vrijdagavond en zijn maandagochtend afgerond. Het verkeer richting de kust zal tijdens de werken rijden over één versmalde rijstrook. De op- en afrit blijven open. Er geldt een snelheidsbeperking van 50km/u. Op maandag 4 oktober zijn alle werken afgerond. De planning is afhankelijk van het weer.  

Twee weekends herstellingswerken in Vrasene vanaf 24 september
De aannemer herstelt het betonnen wegdek van de E34 tussen in Vrasene. Op verschillende plaatsen wordt het betonnen wegdek vernieuwd om het rijcomfort en de verkeersveiligheid van de weggebruikers te verbeteren. De aannemer werkt twee opeenvolgende weekends. De timing is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Verkeerssituatie op E34 richting kust in Vrasene
Vrijdag 24 september van 21u tot maandag 27 september om 6u:

De aannemer werkt op de E34 vanaf het einde van de invoegstrook van de R2 tot Vrasene op de rijrichting Knokke. Het verkeer rijdt over één versmalde rijstrook. Alle op- en afritten blijven open.

Vrijdag 1 oktober van 21u tot maandag 4 oktober om 6u:
De aannemer werkt op de E34 net voor het complex Vrasene op de rijrichting Knokke. Het verkeer rijdt over één versmalde rijstrook. Alle op- en afritten blijven open.

Minder hinder
Om de hinder zo kort mogelijk te houden werkt de aannemer met snel uithardend beton. Om het verkeer zo weinig mogelijk te verstoren wordt er enkel tijdens de weekends en 's nachts gewerkt.