Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee nachten asfalteringswerken op Boomsesteenweg (N177) in Aartselaar

Twee nachten asfalteringswerken op Boomsesteenweg (N177) in Aartselaar

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert tijdens de nachten van maandag 20 en dinsdag 21 september asfalteringswerken uit op de Boomsesteenweg (N177) in Aartselaar. Richting Antwerpen krijgt de rijweg een nieuw wegdek vanaf het kruispunt met de Langlaarsteenweg (inclusief) tot het kruispunt met de Leugstraat (exclusief). Het verkeer wordt tijdens de werken via de A12 geleid. 

De werken vinden plaats in de nachten van maandag 20 op dinsdag 21 september en van dinsdag 21 op woensdag 22 september. Er wordt telkens van 20u ’s avonds tot 6u ’s ochtends gewerkt. De aannemer freest eerst het oude wegdek af, en plaats vervolgens een nieuwe asfaltlaag en wegmarkeringen.
 
Nachtelijke verkeersmaatregelen
Om de hinder voor het verkeer en de omliggende bedrijven te beperken, worden de werken 's nachts uitgevoerd. De Boomsesteenweg richting Antwerpen is volledig afgesloten tussen de Langlaarsteenweg en Leugstraat van 20u tot 6u. Het verkeer wordt ter hoogte van de Decathlon naar de A12 geleid en kan net voorbij het kruispunt met de Leugstraat opnieuw naar de N177 rijden.
 
De Langlaarsteenweg is tijdens de twee nachten afgesloten van de Boomsesteenweg. Het lokale verkeer kan omrijden via de Pierstraat.
 
Overdag kan het verkeer over de Boomsesteenweg rijden, over de onderlaag asfalt.